Saunaremontti

edullisesti alueella Tuusula, Kerava ja Järvenpää

Trendikästä tummaa vai vaaleita puunsävyjä? Remonttipalvelu Tiltti Samu Tmi toteuttaa saunan remontoinnit aina asiakkaan toiveen mukaan. Annamme mielellämme myös vinkkejä oikeanlaisen tunnelman saavuttamiseen. Vaikka toimitamme saunaremonttisi avaimet käteen -toteutuksena, pääset silti reilusti vaikuttamaan saunatilan materiaali-, valaistus- ja värivalintoihin.

Meillä on kaikki tarvittavat luvat kunnossa. Vesieristyssertifikaattimme takaa kestävän lopputuloksen, jonka perään ei heti hetkessä tarvitse kysellä. Nautit löylyistäsi tulevaisuudessa turvallisin mielin ja täysin vartaloin. Kauttamme hoituvat myös tarvittavat LVI-työt.

Miten tilaat saunaremontin?

Soita numeroon 040 733 9607 tai lähetä viestiä.

Palvelemme mielellämme

Remonttipalvelu Tiltti Samu Tmi toteuttaa saunaremonttisi Tuusulassa ja lähikunnissa. Katso tarkemmat yhteystietomme!

Laadukkaat laudemateriaalit – leikittele myös muodoilla

Opastamme laudemateriaalien valinnassa ja asennamme ne nopeasti paikoilleen. Hyvä laudemateriaali tarkoittaa useimmiten haapaa, leppää, tervaleppää, abachia ja lämpökäsiteltyä puuta. Viimeistelty kokonaisuus syntyy erilaisilla leikkauksilla ja muotokielen leikittelyllä.  

Sopivan kokoinen kiuas

Saako olla lempeät vai sopivan kirpakat löylyt? Hyvät löylyttelyt saadaan aikaan, kun kiuas on oikeankokoineen suhteessa kuutiomäärään. Hyvä sauna tarkoittaa, että löylynheitolle ja lämpötilan säätelylle annetaan tilaa. Opastamme mielellämme kiukaan valinnassa, hankinnassa ja asennuksessa.

Myös ilmanvaihdolla on väliä

Toimiva ilmastointi pitää saunan raikkaana ja tuulettaa kosteuden pois saunomiskertojen välissä. Meiltä saat remonttiratkaisuja niin painovoimaisiin kuin koneellisen ilmanvaihdon saunoihin.

Löydä oikea kokonaisuus avullamme – näyttäviä ratkaisuja tilaan kuin tilaan!

Kiinnostuitko? Jätä viesti tai pyydä tarjousta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste